Palaa etusivulle
Pure LightHierontakynttilätAromaterapiakynttilätAromaterapiasuihkeet

Pure Light hierontakynttilät

FIRE
Rosmariini: Stimuloi mieltä, kehoa ja mielialaa. Lämmittää, virkistää ja puhdistaa. Rosmariini kiihdyttää verenkiertoa, lievitää kipua ja jäykkyyttä, helpottaa lihaskipuja ja –kireyttä.

DESIRE
Suklaa: Hemmottele himojasi! Tämä hemaiseva suklaa on täynnä antioksidantteja ja voimakkaasti pehmentävä, jättäen ihosi silkkisen pehmeäksi.

CREME
Vanilja: Silkkisen sileä vanilja lievittää psyykettä, herättää himoja ja rauhoittaa levottomuutta. Ylellinen antioksidantti ihollesi.

TRANQUILITY
Laventeli: Parantava laventeli, vähentää tulehduksia, lievittää unettomuutta, helpottaa kipuja ja särkyjä, ja parantaa ja tasapainottaa mielialaa. Rentouttaa, parantaa ja tasapainottaa.

FLORA
Jasmiini: Jasmiini rauhoittaa ja siloittaa väsynyttä ihoa, helpottaa masennusta ja edistää onnellisuutta. Herättää myötatuntoa, anteeksiantoa ja iloa.

BLISS
Vadelma-Greippi: Greippi vahvistaa luottamusta, nostaa verenkiertoa, stimuloi lymfajärjestelmää ja helpottaa lihasväsymystä ja –arkuutta. Makea antioksidantti.

CITRUS
Makea appelsiini: Raikastaa ja inspiroi, makea appelsiini harmonisoi mieltäsi ja kehoasi, nostaa energiatasoja ja edistää positiivista hyvinvointia. Virkistävä antioksidantti.

TROPICS
Pina Colada: Mahtava trooppinen tuoksu. Hauska ja flirtaileva Pina Colada karkoittaa kuivan ihon ja pyyhkäisee mielesi seesteiseen paratiisiin.

ICE
Pipparminttu: Viilentää ja stimuloi, piparminttu pehmentää ja rentouttaa sekä pää- että lihaskipua. Auttaa ruuansulatusta ja tulehdusta. Sensaatiomainen kylmä-kuuma kokemus.