Palaa etusivulle
Superior SourceB-vitamiinitD-vitamiinitK-vitamiinitMelatoniini
MicroLingual

Superior Source on amerikkalainen lääketehdas, joka on perustettu jo vuonna 1969. Yritys on FDA sertifioitu lääketehdas ja se täyttää lääketeollisuuden cGMP vaatimukset. Tuotteet ovat erittäin arvostettuja. SuperiorSource™ on ollut jo vuodesta 1997 Natural Products Association jäsen. SuperiorSource™ tuotteet ovat saaneet useita palkintoja.

SuperiorSource™:n tuotteissa on ainutlaatuinen MicroLingual -tekniikka. Nämä tuotteet ovat ainoita tuotteita, joiden ominaisuudet on suunniteltu niin, että imeytyminen tapahtuu välittömästi. Ainoastaan SuperiorSource™:lla on laaja valikoima erilaisia MicroLingual -tuotteita; vitamiineja, mineraaleja ja rohdoksia. Mitään vastaavaa ei tällä hetkellä löydy markkinoilta. Erittäin pienet ja pehmeät MicroLingual-pillerit liukenevat välittömästi, jonka tuloksena tapahtuu nopea ja suora imeytyminen. MicroLingual-pillerit eivät sisällä apuaineita, ainoastaan erittäin pienen määrän akaasiakumia, jotta pillerit pysyvät koossa. Tästä syystä pillerit ovat erittäin pieniä, jopa 10 kertaa pienempiä ja kevyempiä kuin kilpailijoiden tuotteet.

Raaka-aineet ja imeytyminen ovat aivan omaa luokkaansa verrattuna kilpailijoihin. Pidä MicroLingual-pilleriä kielen alla ja se sulaa vähintään 15 sekunnissa. Tämä on testattu riippumattomassa laboratoriossa USP:n testin mukaan, jota käytetään tableteille, jotka imeytyvät kielen alta.

MicroLingual